Vrijblijvend adviesgesprek

Adviesgesprek

Advies op maat, met endoscopisch onderzoek. Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard mogelijkheden om uw huis te isoleren. Vraag hierom een vrijblijvend, eerlijk advies gesprek aan.

Uiterlijk binnen 2 werkdagen neemt een van onze planners contact met u op naar aanleiding van uw aanvraag. 

Endoscopisch onderzoek

Voor er wordt gekozen om de spouwmuur te isoleren is het van belang dat er goed wordt gekeken naar de toestand waarin de (spouw) muur zich bevindt. Tijdens het uitvoeren van een endoscopisch onderzoek kunnen er meerdere afwijkingen aan het licht komen zoals bijvoorbeeld cement baarden. Deze zijn het gevolg van niet grondig afgewerkt metselwerk waardoor er tussen de binnen- en de buiten (spouw) muur als het ware een brug van cement is ontstaan.

 

Dergelijke ‘brugjes’ kunnen er voor zorgen dat er vochtproblemen ontstaan waardoor ze een directe invloed kunnen hebben op de staat van de isolatie. Wanneer er niet zo’n grote hoeveelheid cement baarden worden ontdekt is dat in principe niet zo’n groot probleem.

 

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over andere mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord!